Novi Sad
25.01.2012.
10:03 > 10:32
Atletičari ne koriste halu na Novosadskom sajmu, u čije uređivanje je nedavno uloženo 18,5 miliona dinara, jer je grejanje veoma loše.
  • JA-

    28.01.2012 19:51
    Plate
    Smanjite plate drzavnim sluzbenicima i pustite grejanje.
  • Ljuska bez kikirikija

    25.01.2012 23:51
    aaahahahahhaha Bravo Doktore!
    Nema table s Bojanovim imenom nema grejanja! STA SAD!
    Jao koja sprdacina!
    Proci ce Bojan tuder jos jedared pa ce vas pgrejati sunce.... tj radijatori
  • Spensovac

    25.01.2012 21:01
    nekad bilo...
    Dok je JP SPC Vojvodina upravljao ovom halom zimi nije bilo problema sa grejanjem, bilo je i atletike i tenisa i malog fudbala, cak se i Dejvis kup (kvalifikacije) organizovao u ovoj hali u zimskom periodu (Srbija i Crna Gora - Zimbabve).
  • ns

    25.01.2012 12:33
    nenamenski prostor za ovu vrstu aktivnosti, sajamsku halu uglavnom greju hiljade duša koji u isto vreme izlažu i posećuju izlagače tj. sajam kada nije tako vidimo šta biva. sad da bi se 'ladne hale grejale bez hiljada duša treba uložiti u izolaciju i nov sistem grejanja i pride plaćati veće račune, kad se doda koliko je ova adaptacija izašla već do sada moglo se izgraditi nova namenska hala i bog da nas vidi, još ako je ova samo sezonska a koštala je toliko da se NE BI koristila samo par meseci to je onda totalni poslovni promašaj, a živi bili i sledeće zime će da izvedu istu kombinaciju, jer njima paše.
  • vendy

    25.01.2012 11:03
    Ledena hala bez duše
    Sajamska hala koja se od šezdesetih godina prošlog veka koristila kao i sportska dvorana i za trening pojedinih sportskih klubova veoma se teško zagreva zbog velike kubature i loše termo izolacije. Kao aktivni i uspešni atletičar pre pedeset godina i mi smo tamo trenirali u zimskom periodu i jedina razlika između treninga pod vedrim nebom bilo u tome da nismo kisnuli i nije nas vetar produvao.Zimski period služi za sticanje kondicije a to se postiže svakodnevnim dugotrajnim trčanjem u prirodi i do -10 stepeni i unutrašnjim treninzima u malim fiskulturnim salama. Ta dvorana bi bila dobra za takmičenja da ima kružnu stazu.Ovako je stvarno bezvredna za atletičare.
  • Milan

    25.01.2012 10:50
    Zimogroznica
    Zimogrožljivi neki sportisti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna